Amerika je nima, mi pa

22.11.2016

Amerika je nima, mi pa

​V petek, 5. novembra 2016, so v prostorih P2 potekale volitve za različne funkcije v ŠKMŠ. Kandidacijska mesta so bila razpisana za organe upravnega odbora, nadzorne komisije in disciplinske komisije. Upravni odbor tako sedaj sestavljajo Ana Evelina Turk, Karin Pušnik, Robert Kladnik, Polona Veber in Monika Oset; v nadzorni komisiji so Alenka Lorger, Kvirina Martina Zupanc Kolar in Jure Bedek, v disciplinski pa Blaž Tisel, Miha Rožej in Mateja Andrinek.
Svoj predsedniški prostor​ pa je prijazno predal tudi Andraž Bebar. Na volilnem občnem zboru so izvolili novo predsednico Ano Evelino Turk, študentko Fakultete za naravoslovje in matematiko v Mariboru​.
“Če sem realna, je klub v očeh Šentjurčanov v malce neugodni luči, ne ravno črni, nekateri pa sploh ne vedo, da obstajamo. Zato bi rada za sabo pustila klub, ki ga čaka svetla prihodnost, ki ga ljudje pozitivno sprejemajo in se udeležujejo njegovih dogodkov in združuje vedno več mladih,” je povedala v intervjuju za sentjur.net ter dodala, da si želi več mlajših aktivistov, saj se trenutni bojijo, da ne bo naslednikov.

 

 

Komentarji