Bazenjenje 2018

04.07.2018

Kopalke, žgoče sonce, hladno pivo in popoln odklop. Pljusk v avgust ne pomeni nič drugega kot pljusk v hladen bazen!
In dneva ob bazenu ne moreš preživeti bolje, kot da to storiš v soboto, 4. avgusta 2018, od 15. ure dalje na BAZENJENJU 2018.
Pokličite prijatelje, privlecite brate in sestre ali pa preživite super dan s celo družino, vse tri generacije. ŠKMŠjevci smo namreč letos pripravili še posebej pestro dogajanje skozi ves dan in popoln poletni zaključek pozno v noč.

Lokacija: Športni park Šentjur

Časovnica:
• Šnops turnir v kartah
• Drča turnir
• Bazenske igre
• Borba z vodnimi balončki
• Chill zone
• Najboljši koktajli

Večerni program:
• DJ Crocy
Amok
MRFY

VSTOP PROST na dnevni in večerni del!
Pridi in se ohladi z nami, tudi pivo bo! ;)

INFO: www.skms.net • info@skms.net

Več na: https://www.facebook.com/events/281530152587126/

MRFY
Njihova glasba nastaja pod taktirko in vokalnim izražanjem Gregorja Strasbergarja, suvanja nizkotonskih vibracij Lenarta Merlina, vudu elegance kicka, snera in hi-hata Roka Klobučarja in harmoničnih izdihljajev šestih strun Tomaža Zupančiča.

Slovenski javnosti se je skupina MRFY pokazala s svojim odlično sprejetim prvim singlom, ki so ga izdali na božični dan leta 2016. Pred tem so svoje pesmi in nastope vzgajali dobra tri leta, dokler niso stopili v stik s Tokcem iz Dan D, ki jim je poleg Klica sproduciral tudi najbolj predvajano pesem 2017 na Valu 202. Na MMC-jevem portalu, so bili oklicani kot novinci leta, začetek novega pa so oplemenitili z nastopom na Mentu in izdajo novega singla z naslovom Tretje oko, ter kasneje EP-ja.

AMOK
so mladi celjski alternativci, ki se poleg svoje avtorske glasbe spogledujejo tudi s priredbami Seatle scene iz devedesetih.

DJ Crocy
Crocy že več kot desetletje trese plesišča po slovenskih in tujih klubih ter festivalih s trendovsko
house glasbo. Njegove sete vedno spremljajo tople ter globoke bas linije in močan groove, vse to
pa je tudi zaščitni znak njegove produkcije.

Komentarji