Marec 2010

06.03.20105.3., Občinska sejna dvorana: Okrogla miza - malo delo : študentsko delo

6.3., Višarje: Smučarija Višarje

Za zadnja enodnevno smuko smo izbrali vedno priljubljeno smučišče Trbiž/Višarje. K projektu so bolj ali manj v zadnjem hipu pristopili še KŠOC in ŠKŽ. Očitno marec res ni več dobra reklama za smučanje, saj se nas je kljub lepemu vremenu zbralo zgolj ducat. Napolnili smo kombi in avto.
Dobre volje pa ni manjkalo od samega začetka. Nekoliko pozen prihod nikakor ni pokvaril idilične smuke. Ob koncu dneva smo dodobra izmučeni konzumirali nekaj (tekoče in manj tekočega) okrepčila, kar je bila dobra popotnica za vračanje proti domu. Slednje je bilo še bolj ťpostankajočeŤ kot jutranje potovanje. V dnevni plan smo namreč uvrstili postanek v Kranjski Gori, kjer kljub pestrem programu Snow party ni obetal masovne zabave. Študenti iz Slovenije pa so tekom dneva tekmovali v smučanju in bordanju.
Dohitela nas je že tema in čeprav bi nekateri radi ostali, smo počasi vendarle odrinili domov. Šentjurski zrak smo vdihnili okoli devete ure.


6.3., Bar Pošta: Samo za Ženske

V soboto, 6.marca je bil v sodelovanju med ŠKMŠ in Kava barom Pošta kot že tradicionalno organiziran večer Samo za ženske. Letos so se obiskovalke zabavale in razvajale svoja ušesa ob koncertu vokalne skupine A-Kamela. Najpogumnejše so se pomerile v petih zabavnih igrah ter si s sodelovanjem prislužile nagrade. Najboljše tri so prejele nagrade Wellness centra Aspara (manikura, savne in tajska masaža z aromatičnimi olji).
Zaradi navdušenja obiskovalk nad nastopajočo skupino A-Kamela je slednja svoj program še nekoliko podaljšala, nato pa se je zabava v Kava baru Pošta v razgretem vzdušju nadaljevala vse do jutranjih ur. T.S.

13.3., Prostor (KD zadaj): Potopis Bosna in Hercegovina

18.3. - 21.3., Bovec, Kanin: Smučarija


27.3., P2 (Športni park): Občni zbor

Komentarji