miniKONCERT (Klubski maraton Radia študent)

10.10.2010 V soboto, 16.oktobra ob 21.uri, bo Prostor (KD zadaj) postojanka dveh bendov, katerih minikoncert pri nas bo v sklopu Klubskega maratona Radia Študent 2010.

Vstopnina:
Člani -> 1 eur
Ostali -> 2 eur
ZA VSE KI PRINESETE ORIGINAL POTRDILO O ŠOLANJU za tekoče šolsko leto VSTOPNINE NI!!!


Predstavitev maratoncev:

SPORTBILLY KRŠI EMBARGO (Maribor/ Novo Mesto)
Zasedba Sportbilly krši embargo v svojem ustvarjanju uteleša svojstven osredotočen eklekticizem, v katerem se skozi fuzijo izrisujejo prepleti afriških ritmov, jazza, progresivnega rocka in šegavega kvazi folka, afrokaribski odmevi duba in reggaeja. Ta fuzija deluje skrajno zabavno in skrajno resno obenem. Če Sportbilly s svojo čudežno torbo predstavlja mešetarja in švercerja par excellence, ga sekstet z izvajalsko prožnostjo in preciznostjo hkrati presega v kršenju ustaljenih glasbenih smernic, te kršitve pa že dolgo niso bile tako žmohtne in zabavne …

Jaka Berger- bobni
Jure Najdič- bas kitara
Danijel Marinič- harmonika
Miha Klančnik- trobenta
Rok Uhan- saksofon
Jernej Stegnar- kitara


SPOCK STUDIOS (Kamnik)
Spock Studios je bil zasnovan kot projekt enega samega ustvarjalnega uma, vendar se je kasneje razširil v dvojec, ki na podlagi številnih referenc iz medijskega, filmskega in glasbenega sveta ustvarja elektronsko generirano glasbo, obogateno z živimi analognimi instrumenti. Izrazna poetika kolektiva se giblje med ambientalnimi zvočnimi prostori, repetitivno plesno elektroniko in subtilno nakazano rockersko surovostjo. Njuna ikonografska osnova izhaja iz utopije in distopije znanstveno-fantastičnih filmov in se nadalje razvija v širše pogojeno estetiko na tehnologiji temelječe sodobne družbe, kar izražata tudi skozi formalno premišljene video spote. Pri založbi Cheaptunes je v letošnjem letu luč sveta ugledala druga plošča z naslovom 120 mm, ki nakazuje smeri razvoja tega mladega glasbeno-vizualnega tandema.

Mr. Spock (aka Blaž Flerin)- kitara, programiranje
Matic Šuštar- bas kitara, glas

Več info:KLIK!
oz. 070-849-556 (Nejc)

Vabljeni!!!

Komentarji