ŠKMŠ-jev celoletni nazajvpoglednik

31.12.2018

»Delo in zabava«

 Največje Šentjursko mladinsko društvo Študentski klub mladih Šentjur sestavlja ekipa študentov in mladih polnih idej. Vsako leto znova si zadajo izziv, kako narediti tradicionalne dogodke še boljše, hkrati pa dodati nova zanimiva doživetja. Na njihovi organizacijski listi so se v letu 2018 znašli številni dogodki s področja izobrazbe, kulture, športa, zdravstva in zabave. Tako so izpeljali tradicionalni Šentrock, Bazenjenje, Šentech in Športne igre, iz prejšnjih let nadaljevali serijo avtohtonih Minikoncertov, pripravili so izobraževalne večere, na katerih ste lahko pridobili začetno znanje v produkciji/DJ-ingu elektronske glasbe oz. le tega nadgradili, na potopisih smo skupaj pakirali kovčke v eksotične dežele ter si v Kino 3230 ogledali še ne videne filme. Prvič po dolgem času smo letos na Brucovanju tudi pozdravili sveže šentjurske študente, prenovili pa smo tudi naši prostore. Pestro leto!

 Kot pravi predsednik kluba Robert Kladnik, delo v študentskem klubu pomeni »delo in zabavo«. Organizacija dogodkov je zahteven proces, ki pa ob spletenih novih poznanstvih in prijateljstvih postane užitek. Poleg tega delovanje v klubu omogoča spoznavanje novih ljudi izven kroga ŠKMŠ-ja, seznanjanje s študentskimi temami, pridobivanje mnogih znanj, zastavljanje in realizacija projektov ter še veliko drugih spretnosti, ki jih delodajalci zelo cenijo.

 ŠKMŠ je odprto društvo, prav tako njegovi aktivisti, zato so vrata odprta prav vsakemu, ki želi krojiti dogajanja za mlade v Šentjurju. Tako da če imaš super idejo in ne veš kako bi jo realiziral/a, te zanima organizacija dogodkov, ali pa se želiš preprosto podružiti s sovrstniki iz Šentjurja, si prisrčno vabljen/a.

Več si lahko preberete na naslednji povezavi: https://issuu.com/moyutaskms/docs/_km__nazajvpoglednik

Komentarji